VIDEO EXCLUSIV L'Equipe a realizat echipa ideală a primei etape a grupelor de la EURO 2024, iar doi români sunt incluși

Romania echipa ideala EURO 2024 Nicolae Stanciu radu dragusin EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 08:33
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 08:39

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

După prima etapă a grupelor de la turneul final din Germania, România s-a aflat printre surprizele plăcute ale competiției, în urma victoriei cu Ucraina, scor 3-0. 

România a făcut un meci tactic perfect şi s-a impus prin golurile marcate de Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57) și se pregătește de duelul cu Belgia, de sâmbătă (22 iunie), de la ora 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Doi tricolori, incluși din echipa ideală L'Equipe

Cotidianul francez a realizat echipa ideală după prima etapă a grupelor de la EURO 2024, iar Radu Drăgușin și Nicolae Stanciu se află printre cei 11 fotbaliști aleși de jurnaliști. 

"O altă senzație a primei etape a fost Radu Drăgușin (nota 7), care și-a confirmat statutul de cel mai bun jucător român la nivel înalt. Apărătorul lui Tottenham a făcut față atacurilor adversarilor, având un procentaj de 100% al duelurilor câștigate. Într-o echipă cu posesie foarte mică, a fost liderul apărării și le-a permis coechipierilor să atace", a fost descrierea pentru fundașul central.

"Nicolae Stanciu (nota 8) a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din această etapă, în victoria României cu Ucraina. Jucătorul de 31 de ani a prins un șut puternic, cu o viteză de 116 km/h, care a dat tonul pentru restul patidei", a fost descrierea căpitanului României.

Cum arată echipa ideală, în viziunea L'Equipe: Dubravka - Muldur, Drăgușin, Dias, Ake - Ruiz, Barella - Guler, Stacniu, Musiala - Havertz


REZUMAT VIDEO România - Ucraina 3-0 (17 iunie 2024) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!