Kylian Mbappe, după ce și-a rupt nasul: "A fost o idee proastă să mă uit în oglindă!" Gluma despre Real Madrid

kylian mbappe campionatul european EURO 2024 EURO 2024 Kylian Mbappe / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 22:51
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 22:56

Kylian Mbappe a vorbit într-o conferință de presă susținută înaintea meciului dintre Franța și Belgia despre accidentarea suferită în debutul Euro 2024.

Noul star al lui Real Madrid a dezvăluit cum a trăit momentul în care s-a privit în oglindă după ce și-a rupt nasul în timpul meciului cu Austria, scor 1-0.

"Nu m-am gândit prea mult la asta atunci. Nu simțeam că mi-am rupt nasul. Atunci am văzut expresia de pe chipul portarului lor și mi-am dat seama că ceva nu era în regulă. M-am privit în oglindă și cred că a fost o idee proastă.

  • Kylian Mbappe / Sursa: Getty Images

Când joci cu nasul rupt și nu te operezi devii o țintă. Știam în ce mă bag. Nu este o situație nouă, pot accepta loviturile, sunt pregătit", a spus Mbappe.

Mbappe a vorbit și despre adversara de luni, Belgia: "O echipă bună, care a pierdut jucători importanți, dar jucătorii tineri sunt înfometați și sunt mereu o amenințare. Suntem foarte încântați să jucăm acest meci. Pentru mine Campionatul European nu a început așa cum mi-am dorit. Sunt aici și vreau să-mi ajut echipa să câștige."

Mbappe, glumă despre Real Madrid

În încheiere, Kylian Mbappe a făcut o glumă despre transferul la Real Madrid: "Nu, încă nu sunt în grupul de WhatsApp. Nu ar trebui să treacă mult, nu am vorbit cu Cortouis. Din fericire, nu este acolo (n.r. - în naționala Belgiei), ar fi fost mai greu cu el."

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!