GALERIE FOTO Iubitele, soțiile și copiii tricolorilor, în cantonamentul României de la EURO 2024!

Echipa Nationala EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 13:45
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 13:47

Campionatul European din Germania este transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Reîntâlnire emoționantă pentru tricolori: jucătorii naționalei s-au bucurat de o după-amiază alături de familii în cantonamentul de la Würzburg, anunță FRF pe site-ul oficial:

”Duminică, în cantonamentul de la Würzburg, Germania, a avut loc un moment deosebit de emoționant pentru echipa națională de fotbal a României, înainte de meciul decisiv cu Slovacia.

După aproape o lună de cantonament intens, jucătorii au avut ocazia să își reîntâlnească familiile și să petreacă câteva ore prețioase alături de cei dragi.

Selecționerul Edward Iordănescu a decis să le ofere tricolorilor această ocazie specială. Familiile jucătorilor au sosit în cantonament pentru patru ore, timp în care soțiile, prietenele, copiii și părinții acestora au avut prilejul să discute cu ei, să-i îmbrățișeze și să-i încurajeze” (info și foto: FRF).

În plin EURO, titularul naționalei României și-a schimbat echipa de club! Anunțul oficial despre transfer a fost făcut astăzi

”Trabzonspor. Anunț public cu privire la negocieri

Am început discuțiile pentru transferul la clubul nostru al fotbalistului profesionist Denis Mihai Drăguș, care are statutul de jucător liber de contract (n.r. - inițial anunțul menționa că este jucătorul lui Standard Liege, apoi s-a modificat statutul în liber de contract, după care s-a revenit la varianta inițială cu Standard Liege!)”, a postat gruparea din Super Lig luni dimineață.

Titular în atacul naționalei României la EURO 2024, Denis Drăguș a fost marcator în victoria cu 3-0 asupra Ucrainei în meciul de debut de la turneul final din Germania.

Ultima dată, el a jucat la Gaziantep, tot în Turcia, împrumutat de la Standard Liege.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!