FOTO ȘI VIDEO Ianis Hagi, șef de galerie după meciul cu Ucraina! Momentul care a făcut tot stadionul din Munchen să vibreze

Ianis Hagi campionatul european EURO 2024 nationala romaniei EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 21:50
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 22:11

România s-a impus de o manieră categorică în fața Ucrainei, scor 3-0, iar acest lucru le-a produs o bucurie imensă tuturor românilor.

Cei care au savurat cel mai intens, însă, triumful tricolorilor au fost fanii aflați în tribune, care au văzut cum s-a scris istoria chiar sub ochii lor.

După fluierul final al partidei, fotbaliștii pregătiți de Edward Iordănescu nu au mers direct la vestiare, ci au mai rămas câteva minute pe teren pentru a sărbători alături de fani.

Câteva clipe mai târziu, Ianis Hagi, decarul României, a făcut rost de o portavoce și s-a transformat în lider de galerie, scandând alături de suporterii români.

ROMÂNIA - UCRAINA 3-0

Meciul a început extrem de echilibrat, cu cele două echipe încercând în primul rând să stea bine în defensivă și să nu primească gol. Echilibrul s-a rupt în minutul 29 când Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos după o gafă a lui Lunin. A fost 1-0 la pauză.

În repriza secundă, tricolorii au început în forță, iar Coman a trecut pe lângă gol încă din minutul 46. S-a făcut 2-0 în minutul 53 când Răzvan Marin a marcat un gol de toată frumusețea din afara careului de 16 metri. Drăguș a stabilit rezultatul final, 3-0, după o fază superbă creată de Dennis Man în flancul drept.

Programul României la Euro

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!