EXCLUSIV Cum va arăta echipa României în meciul cu Belgia? Ciprian Marica vede posibilă o singură modificare

Romania Belgia Ciprian Marica edi iordanescu EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 22:40
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 22:40

România a început cu dreptul EURO 2024. Tricolorii au învins-o pe Ucraina cu scorul de 3-0 și se pregătesc pentru duelul contra Belgiei, partidă programată sâmbătă, de la 22:00, pe PRO TV și VOYO.

Ciprian Marica este de părere că, la meciul cu Belgia, Edi Iordănescu va miza pe aceeași formulă de start din partida contra Ucrainei.

Ciprian Marica: ”Iordănescu este superstițios, nu cred că va schimba echipa!”

Fostul atacant spune că selecționerul este o persoană superstițioasă și va merge pe ideea că ”echipa câștigătoare nu se schimbă”.

Totuși, Marica susține că singura modificare care ar putea apărea în primul ”11” este introducerea lui Valentin Mihăilă în locul lui Florinel Coman, însă îl consideră pe extrema celor de la Parma mai capabil să schimbe direcția unui meci din postura de rezervă, așa cum a demonstrat și în meciul cu Elveția din preliminariile pentru turneul final.

Așa se spune, că echipa câștigătoare nu se schimbă. Îl văd pe Edi Iordănescu un antrenor superstițios. Pe lângă faptul că este religios, pare a fi și superstițios. Atunci cred că nu va schimba echipă. Ar fi fost acolo un semn de întrebare cu Mihăilă, care a intrat foarte bine și ar putea să îl înlocuiască pe Coman.

Acum, sigur, Mihăilă a intrat foarte bine de pe bancă și ai nevoie și de jucători care se simt bine. Nu toți sunt buni să intre pe parcursul jocului. Dacă ați sesizat, sunt jucători care pur și simplu nu se pot conecta și nu se pot încălzi atât de bine, astfel încât atunci când intră în teren să poată să fie la nivel.

Sunt cazuri și cazuri, de aceea e posibil ca Edi Iordănescu să nu schimbe, una că este superstițios și doi că Mihăilă a intrat foarte bine și este un bun jucător venit de pe bancă.

Edi este și capricios cu ambiția lui de a nu-l lua pe Mitriță, dar ce poți să-i mai spui acum?”, a spus Ciprian Marica la Studio EURO 2024.

EURO 2024 va fi transmis în exclusivitate în România de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai importante momente ale competiției vor fi disponibile și pe site-ul SPORT.RO, ceea ce va oferi fanilor posibilitatea de a urmări toate fazele importante ale turneului.

Programul complet al grupei României la EURO 2024

  • România vs. Ucraina 3-0

  • Belgia vs. Slovacia 0-1

  • 22 iunie, ora 16:00: Slovacia vs. Ucraina, Dusseldorf

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia vs. România, Koln

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia vs. România, Frankfurt

  • 26 iunie, ora 19:00: Belgia vs. Ucraina, Stuttgart
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!