FOTO ȘI VIDEO Cele două tricouri de fotbaliști pe care Adrian Ilie le-ar lua pentru a-și îmbogăți impresionanta colecție

Adrian Ilie colectie EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 19:45
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 19:59

EURO 2024 e transmis LIVE de Pro TV, Pro Arena și VOYO. 

Adrian Ilie a spus în cadrul podcastului Business Philosophy ce tricouri ale jucătorilor de la EURO 2024 ar pune în colecția sa impresionantă. "Cobra", fostul mare jucător al naționalei, a evoluat la cel mai înalt nivel în Primera Division, unde a făcut istoria pe Mestalla, la Valencia, într-o echipă înțesată de vedete. 

Fostul atacant consacrat la Steaua a reușit în cariera sa prodigioasă să strângă o 'avere' la capitolul tricouri ale adversarilor. În cadrul podcastului moderat de jurnalistul Romeo Chiriac, Adi Ilie a dezvăluit și câteva 'piese rare' aflate în colecție. 

"Peste 400 de tricouri, de la Beckham, Figo, Zidane, dar am prins și perioada când se juca fără nume pe spate. Acum de la națională aș lua poate de la Dennis Man și Ianis Hagi", a declarat Adrian Ilie, pentru sursa mai sus menționată. 

Adrian Ilie a jucat 55 de meciuri în tricoul naționalei România și a marcat 13 goluri.

Fostul mare atacant a făcut parte din lotul naționalei la Campionatul European din 1996 și 2000; A fost prezent și la Mondialul din 1998, din Franța.

EURO 2024 e în direct pe Pro TV, Pro Arena și VOYO. România joacă primul meci luni, de la 16:00, contra Ucrainei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!