Ce mesaj le-a transmis Ilie Dumitrescu jurnaliștilor din Belgia, înainte de meciul tricolorilor

Ilie Dumitrescu Belgia EURO 2024 Romania EURO 2024 Ilie Dumitrescu
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 13:20
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 13:27

România a impresionat în debutul la EURO 2024, scor 3-0 în fața Ucrainei.

  • Pentru tricolori, urmează duelul cu Belgia, partidă care se va desfășura la Koln, sâmbătă, de la 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

În cadrul unui interviu dat presei din străinătate, fostul component al "Generației de Aur" a dezbătut subiectul "România vs Belgia".

Ilie Dumitrescu a ținut să precizeze că tricolorii nu îi va subestima pe "Dracii roșii", chiar dacă naționala Belgiei a pierdut surprinzător primul meci din grupă, scor 1-0, împotriva Slovaciei.

  • Ilie Dumitrescu

"Nu vei găsi pe nimeni în România care să subestimeze Belgia pentru că a pierdut acel prim meci (N.r. 0-1 cu Slovacia)", a declarat Ilie Dumitescu, conform Walfoot.

Ilie Dumitrescu: "Vrem 6 puncte!"

În continuare, fostul internațional i-a advertizat pe jurnaliștii belgieni. În opinia sa, băieții lui Iordănescu nu vor da înapoi și se vor duce montați cu gândul la victorie. Mai mult, Dumitrescu consideră că România e destul de puternică încât să o rănească pe selecționata Belgiei.

"Nu am dubii despre această generație. Este foarte multă calitate în acest grup și pot și ei să facă ce am reușit noi ăn 94', dacă nu chiar mai mult. Vrem 6 puncte pentru a fi siguri de calificare. Patru puncte ar putea să nu fie suficiente. Vrem șase.

România va juca pentru cele trei puncte, nu ne vom schimba planul de joc în urma victoriei inaugurale. Vom juca pentru a câștiga, ca în fiecare meci, cu multă intensitate și o bună acoperire a spațiului.

Crede-mă, România are ce trebuie să-i rănească pe Diavolii Roșii! Dar știu și că va trebui să fim în vârf”, a mai spus Dumitrescu.

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!