VIDEO Britanicii, impresionați de gestul făcut de tricolori la plecarea de la Wurzburg: "Au arătat clasă din nou"

Romania EURO 2024 Würzburg EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 23:52
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 23:48

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

Naționala României a fost eliminată de la turneul final în faza optimilor, iar miercuri a părăsit hotelul care i-a fost "casă" pe durata turneului.

Tricolorii au părăsit Hotel Melchior Park în aplauzele celor care lucrează acolo. Înainte de a urca în autocar, întreaga echipă a României a întors gestul și i-au aplaudat pe angajați pentru câteva zeci de secunde, în semn de recunoștință pentru grija cu care s-au purtat în perioada petrecută acolo. 

Secvențele au fost comentate în presa din Marea Britanie, iar cei de la Daily Mail au avut cuvinte de laudă la adresa românilor.

"România a arătat clasă din nou, cu un rând mare de aplauze pentru angajații hotelului. La final, Edward Iordănescu a mers și a dat mâna cu fiecare membru al staff-ului", au scris jurnaliștii englezi.

Tricolorii, apreciați la nivel internațional pentru gestul lor

După România - Olanda, pe rețelele social media au circulat imagini cu vestiarul naționalei de pe ”Allianz Arena” intact.

Numeroase publicații internaționale au reacționat la gestul superb al tricolorilor, inclusiv pe contul oficial de la EURO 2024 a apărut un mesaj de apreciere, la care a comentat și Philipp Lahm, campion mondial cu Germania în 2014 și director la EURO 2024: "Respect. Mulțumim că ați fost oaspeții noștri!".

"EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Echipa Națională de Fotbal a României", a fost mesajul transmis de tricolori. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!