Basarab Panduru, exces de optimism! Ce a declarat despre vedetele României

EURO 2024 Basarab Panduru / Foto: Gabi Chirea (Sport.ro)
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 11:48
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 11:57

România a ajuns până în optimi la Campionatul European din Germania, fază în care a fost eliminată de Olanda, scor 0-3. 

Rezultatul e unul benefic pentru fotbalul românesc mai ales în contextul în care mai mulți jucători s-au autopășit la acest turneu, iar situația unora la echipele de club devine din ce în ce mai bună. 

Impresarii i-au urmărit pe tricolori la EURO 2024, așa cum au făcut-o și reprezentanții cluburilor la care sunt legitimați, iar evoluțiile din Germania îi pot propulsa pe elevii lui Edward Iordănescu pe noi culmi în carieră. 

  • Basarab Panduru / Foto: Gabi Chirea (Sport.ro)

Basarab Panduru, exces de optimism! Ce a declarat despre vedetele României

Basarab Panduru, un tip exigent, a vorbit la modul laudativ despre jucătorii naționalei și despre ce îi așteaptă în noul sezon la echipele de club. 

"Dacă ţinem acelaşi lucru la echipa naţională, să fim la fel de serioşi, să arătăm ca o echipă, s-ar putea ca anul următor să arătăm mai bine.

Deja Man şi cu Mihăilă nu mai sunt la divizia B, sunt în prima ligă, Drăguş nu mai este la retrogradare, este în primele, Drăguşin deja începe să joace, Răzvan Marin continuă să joace.

În momentul ăsta, ar trebui, cu urcarea lor ca valoare, să arătăm şi noi mai bine, ţinând aceleaşi lucruri bune la echipa naţională.

În schimb, dacă nu joacă, adică ajungem la un nivel la care ar trebui să jucăm, dar ne trezim (n.r. că nu joacă) ... că şi Drăguş, se duce la Trabzon, dar acolo nu mai sunt eu titular tot timpul, poate o să fi şi rezervă", a spus Basarab Panduru la Prima Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!