Avertisment pentru tricolori! Starul Olandei și-a anunțat revenirea înaintea meciului cu România: ”Sunt sută la sută pregătit!”

Olanda EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 10:09
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 10:09

După ce s-a calificat în optimile de finală de pe primul loc în grupă, România își poate duce mai departe visul european în meciul contra Olandei.

România – Olanda este programat marți, de la 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Denzel Dumfries vrea să joace împotriva României

Denzel Dumfries a acuzat dureri musculare înaintea meciului cu Austria și a fost rezervă neutilizată, dar fundașul olandez este pregătit să revină la treabă și a mărturisit că își dorește să evolueze împotriva României.

Întotdeauna îți dorești să joci, bineînțeles. Niciodată nu este distractiv să stai pe bancă. Am avut un sezon diferit în ceea ce privește forma mea comparativ cu anii trecuți.

Este o situație nouă pentru mine. Trebuie să urmăresc foarte atent și să comunic cu staff-ul medical. Dacă sunt pregătit să joc împotriva României? Da, cu siguranță, sunt sută la sută pregătit”, a spus Denzel Dumfries în cadrul unei conferințe de presă.

Ce sumă încasează FRF pentru calificarea României în optimile de finală ale EURO 2024

Dacă după meciul cu Ucraina, România a încasat un bonus de un milion de euro, pentru remiza cu Slovacia, tricolorii au primit un bonus de 500.000 de euro.

Totuși, pentru că s-au calificat în optimile de finală ale turneului final, România a încasat nu mai puțin de 1,5 milioane de euro.

Astfel, până în acest moment, România a câștigat la EURO 2024 nu mai puțin de trei milioane de euro.

Această sumă se adaugă celor 9,25 de milioane de euro încasate de FRF după calificarea României la turneul final din Germania.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!