"Ați învins doar România, Polonia și Turcia" Replica lui Ronald Koeman înainte de Olanda - Anglia, semifinala EURO 2024

Olanda Anglia Ronald Koeman EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 11:44
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 11:43

Olanda - Anglia, a doua semifinală de la EURO 2024, se joacă astăzi, de la ora 22:00, la Dortmund, în direct pe PRO TV și VOYO.

La conferința de presă premergătoare partidei de la Dortmund, un jurnalist a subliniat într-un dialog cu Ronald Koeman că Olanda nu a reușit să învingă nicio națională de top la EURO 2024. "Portocala mecanică" a remizat contra Franței (0-0), iar duelul cu Austria a fost pierdut (2-3).

Ronald Koeman, înainte de Olanda - Anglia: "Nu mai există naționale mici. Oamenii au impresia că vom câștiga dacă adversarul nu e Spania"

"Ați învins doar România, Polonia și Turcia la acest Campionat European...", a spus un jurnalist la conferința de presă.

Replica lui Ronald Koeman a venit: "Diferențele dintre echipele naționale au devenit mai mici. Germania a obținut un egal împotriva Elveției în ultima secundă. Anglia a egalat târziu contra Slovaciei și a trimis meciul în prelungiri. Nu e ca și cum celelalte naționale de top au fost mai convingătoare decât Olanda.

Este o idee învechetiă aceea că încă mai există naționale mici. În Olanda, oamenii au impresia că vom câștiga dacă adversarul nu se numește Spania. Poate că așa era înainte, însă acum nu mai este cazul", a declarat Ronald Koeman, potrivit nu.nl.

Învingătoarea din duelul Olanda - Anglia va înfrunta Spania în finala EURO 2024, duminică, de la ora 22:00, la Berlin, în direct pe PRO TV și VOYO.

VIDEO Olanda a ajuns în semifinale după 2-1 contra Turciei

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!