VIDEO EXCLUSIV A reușit să înfurie pe toată lumea! Hakan Calhanoglu, atac direct la adresa lui Istvan Kovacs

Hakan Calhanoglu EURO 2024 Istvan Kovacs Turcia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 23:03
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 23:16

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

Turcia s-a calificat în optimile de la EURO 2024, după ce a învins Cehia în ultimul meci din grupe, scor 2-1, meci arbitrat de Istvan Kovacs. 

Centralul român nu a avut parte de o seară ușoară la Hamburg, a acordat nu mai puțin de 17 cartonașe galbene și două cartonașe roșii.

Unul dintre jucătorii avertizați cu galben a fost Hakan Calhanoglu, care nu va putea evolua în partida din optimi, împotriva Austriei, din cauza numărului de cartonașe.

Căpitanul Turciei a răbufnit după meci la adreasa lui Istvan Kovacs: "Sunt un pic dezamăgit. M-am apropiat de arbitru din postura de căpitan și am vrut să vorbesc cu el. Mi-a dat cartonaș galben și nu sunt sigur de ce. Iar acum sunt suspendat.

Am vorbit cu căpitanul cehilor după. Era la fel de dezamăgit și a spus că arbitrul a ruinat partida. A fost dificil de comunicat cu el. De multe ori ne-a ignorat".

Turcii au răbufnit la adresa lui Istvan Kovacs 

Publicația Fotomac a răbufnit la adresa arbitrului printr-un mesaj postat pe platforma Twitter/X: ”Să nu ne mai întâlnim, Istvan Kovacs!”.

Și cotidianul Trivela Sports și-a arătat mâhnirea la adresa ”centralului” român, marcând furia prin două emoji-uri înfuriate.

”Cel mai slab arbitru”, ”Cehia, furată împotriva Turciei”, ”Kovacs, ce naiba a fost asta?”, sunt câteva dintre reacțiile apărute pe Twitter/X.

VIDEO Cehia - Turcia. Conflict la finalul meciului


Cehia - Turcia. Conflict la finalul meciului pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!