Atacul MONSTRUOS care a lasat Anglia in lacrimi: "Astia au ratat pentru ca sunt negri!" Milioane de fani au INNEBUNIT dupa gestul asta

Autor: Sport.ro
Marti 26 Iunie 2012, 12:35

	Atacul MONSTRUOS care a lasat Anglia in lacrimi: "Astia au ratat pentru ca sunt negri!" Milioane de fani au INNEBUNIT dupa gestul asta

Englezii au plecat in lacrimi de la Euro, iar suporterii au fost dezamagiti sa vada inca un turneu de la care pleaca din cauza blestemului penalty-urilor.
Ghiceste cine castiga EURO si iti dam o vitrina frigorifica s-o umpli cu bere si 5 mingi pe zi!

Dezamagiti de baietii lui Hodgson, fanii au postat zeci de mii de mesaje pe Twitter si Facebook. Unele dintre ele au depasit limita decentei. Politia investigheaza remarcile rasiste ale unuia dintre useri, care a dat vina pe Ashley Cole si Ashley Young pentru ratarea calificarii. Nu calitatea lor sportiva a ingropat Anglia, ci faptul ca sunt negri, a fost atacul rasist dupa care sute de suporteri au luat foc!

Dandu-si seama ca afirmatiile sale ii pot crea probleme serioase, userul a postat la final un text prin care incerca sa se scuze: "Tot ce pot sa spun e ca totul a fost doar o gluma. Toata lumea trebuie sa se relaxeze, politia stie ca am glumit si nu ma va cauta, sper!".

Sperantele nu i-au fost confirmate de autoritati! "Suntem la curent cu ceea ce s-a discutat pe Twitter dupa meciul Angliei si am demarat o ancheta", a confirmat purtatorul de cuvant al Politiei.

Federatia Engleza a luat pozitie fata de incidentele de dupa meciul cu Italia: "Suntem ingrijorati de abuzurile la care au fost supusi Ashley Cole si Ashley Young pe Twitter. Au dat totul pentru echipa nationala a Angliei la Euro 2012 si e inacceptabil ca astfel de mesaje sa fie postate. Sustinem ancheta politiei, vrem sa stim cine e in spatele acestor acte iresponsabile".

Klaus Iohannis: ”Strategia de vaccinare anti Covid va fi supusă aprobării în CSAT”
BRAT

Modifică setările cookies