Mutu si Chivu, favoriti la Euro. Platini: "Italia, Germania, Romania si Olanda sunt printre cele mai tari"

Sambata 29 Martie 2008, 16:33
"VA FI UN CAMPIONAT EUROPEAN DE EXCEPTIE"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Evolutiile lui Mutu si compania din preliminarii, dar mai ales utimul amical cu Rusia, l-au facut pe Michel Platini sa laude nationala lui Piturca. Seful forului continental a declarat ca turneul final din Austria si Elvetia va fi unul extrem de puternic, din moment ce pentru finala cea mare se bat echipe extrem de puternice, precum Italia, Germania, Romania si Olanda:


"Sunt presedintele a 53 de federatii asa ca nu imi cereti un pronostic. Sunt multe echipe puternice, Italia, Germania, Romania, Olanda si va fi o lupta dura. Dar, nu exclud nici surpriza, asa cum au fost in trecut Danemarca si Grecia. Pot spune un singur lucru: va fi un Campionat European de excepţie", a punctat Platini.

"Acest meci nu este problema mea. Este a lui Donadoni si a lui Domenech. Eu sunt fericit ca vom putea vedea un astfel de meci. Nu cred ca acea grupa, din care mai fac parte Romania si Olanda, este a mortii, ci este o grupa frumoasa", a spus Platini pentru La Repubblica

Klaus Iohannis: "Sunt aproape hotărât să convoc referendum pe justiţie pe 26 mai"
BRAT