HENRY: "ROMANIA ARE JUCATORI PUTERNICI, DAR SI EI AU SLABICIUNI"

Autor: Sport.ro
Luni 26 Mai 2008, 11:11
"STEAUA DOMNEA IN EUROPA, NU CU MULT TIMP IN URMA"

Atacantul care le va da de furca fundasilor romani la EURO, Thierry Henry a declarat, intr-un interviu publicat pe site-ul football.fr, ca echipa Romaniei are jucatori foarte buni si tehnici, insa a subliniat ca acestia au si multe carente.
"Olanda este o echipa care joaca bine mingea. Meciurile Franta - Olanda sunt in general frumoase. Noua ne place jocul, lor la fel, va fi un meci deschis. Cu Romania, la fel. Ei au jucatori foarte buni, buni tehnicieni. Steaua Bucuresti domnea pe scena europeana acum nu mult timp. Dar au si destule slabiciunii", a declarat Henry, prezent in cantonamentul reprezentativei Frantei, de la Clairefontaine.
Internationalul francez a subliniat ca Franta are o echipa care poate castiga titlul european. "La astfel de competitii mergi intotdeauna ca sa le castigi. Nu ne gandim la parcursul din 2004 (n.r. - cand Franta a fost eliminata inca din grupe la CE). Trebuie sa ramanem la ultima noastra aventura, din 2006 (n.r. - cand Franta a jucat finala la CM). Nu este aceeasi competitie, dar trebuie sa ne gandim mereu la ultimele prestatii, la fel ca la calificari. Avem o echipa cu care putem castiga, dar daca te uiti si la restul formatiilor de la Euro, multe dintre ele pot spune acelasi lucru", a punctat Henry. Franta, Romania, Olanda si Italia vor evolua in grupa C la Euro-2008.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies