Franta da lovitura: Zidane o insoteste la Euro 2008

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2008, 19:38
Data actualizarii: Vineri 23 Mai 2008, 19:38
ZIZOU INCINGE SPIRITELE

Vom scapa de Henry, dar si de seful francezilor, Domenech! De-abia dupa Euro! Sunt mari sanse ca romanii sa nu-i mai aiba adversari pe cei doi si in preliminariile pentru cupa mondiala.

Dupa Zidane, care nu ne da nicio sansa in grupa de la Euro, si Henry e convins ca Franta o sa bata Romania. "Vreau sa mergem pana la capat si sa castigam Euro. Apoi, cred ca o sa ma retrag" - e declaratia zilei in presa franceza a lui Henry.

Dupa Euro, si Domenech ar putea sa-i lase pe francezi - e dorit de campioana Lyon. Lui Piturca i-a ramas insa gandul la Zidane, care ne considera victime sigure.

Zidane ii va insoti pe francezi la Euro. Francezii vor ajunge in Elvetia cu trenul. Pana la Romania - Franta de la Euro, Henry si compania vor mai juca 3 amicale - pe 27 mai cu Ecuador si pe 31 mai cu Paraguay, la Sport.ro, iar pe 3 iunie, cu Columbia la PRO TV.

Pana la meciurile Frantei, sambata aceasta, la Sport.ro, de la 21.45, viitoarea adversara a Romaniei din preliminariile mondiale, Serbia lui Stankovic si a rapidistului Despotovic joaca un amical tare cu Irlanda.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!