Germania Joachim Low Spania EURO 2008

"Vom lua de coarne taurul spaniol"

Bucuria de la Madrid si tristetea de pe strazile Berlinului sunt cele doua peisaje de dupa finala nebuna de la Euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Iulie 2008, 16:27
Data actualizarii: Marti 01 Iulie 2008, 16:37

Nemtii nu vor uita usor golul lui Torres si stadionul din Viena unde au pierdut medalii de campion si mult-ravznitul trofeu european. "Pierzatorii vor fi uitati", a fost declaratia lui Aragones inainte de finala. Din fericire pentru Spania, pierzatorii au nemtii. Daca vor fi uitati sau nu, numai timpul poate raspunde. Joachim Low vorbeste in Bild despre cum a trait zilele de dupa finala.

"Durerea dispare incet cu fiecare moment ce trece, insa amintirea acelui stadion este greu de uitat. Am jucat bine in primele 15 minute, chiar am dominat.

Spaniolii au revenit prin niste jucatori fantastici, cum ar fi Torres, Xavi si Iniesta si au preluat controlul meciului. In pauza mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva si ca impotriva acelei forte nu puteam raspunde decat prin forta. Am incercat, dar nu a mers.

Sunt multumit de evolutia echipei la acest turneu final. Pot spune ca ne-am stabilizat in joc si am imbunatatit multe din lipsuri in ultimii doi ani. Vreau sa luam de coarne "taurul spaniol", spune Low in Bild.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!