VIDEO EXCLUSIV E-MIL și Pastila de Sport. Show ofensiv al lui Dinamo, urmașele Nadiei și primele sferturi la EURO 2024!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 11:24
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 11:25

Proiect unic în România realizat de Sport.ro și VOYO.

* Fii gata de acțiune cu noul Suzuki Vitara! Dinamo a câștigat primul amical din cantonamentul din Slovenia, 4-3 cu localnicii NK Domzale. Decarul Cătălin Cîrjan, cu un șut superb de la distanță, și Hakim Abdallah, cu un hat-trick, au fost marcatori pentru ”câinii” antrenați de Zeljko Kopic. Revelațiile perioadei de pregătire sunt tinerii Alexandru Roșca, portarul adus de la Șelimbăr, și Alexandru Irimia, mijlocaș din academia proprie.

* Ele sunt urmașele Nadiei! Lotul feminin de gimnastică artistică al României pentru Jocurile Olimpice de la Paris va fi compus din Ana Maria Bărbosu, Sabrina Maneca Voinea, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă şi Andreea Preda. La masculin, vom fi reprezentaţi de Andrei Muntean la competiția olimpică din această vară.

* Știm primele două sferturi de la EURO 2024: șocul Spania - Germania și Anglia - Elveția! Sâmbătă și duminică s-au disputat primele optimi, în ordine: marea surpriză Elveția - Italia 2-0, Germania - Danemarca 2-0, Anglia - Slovacia 2-1 și Spania - Georgia 4-1. Naționala României joacă marți în optimi, cu Olanda, LIVE pe PRO TV și VOYO de la ora 19:00.

* De luni până vineri, E-MIL prezintă Pastila de Sport - ce le va aduce cititorilor cele mai proaspete informații din sport, într-un format realizat în premieră.

Cu ajutorul aplicațiilor AI, cele mai relevante noutăți din domeniu vor fi sumarizate și transformate într-o pastilă de două minute, prezentată de un personaj virtual. Fiecare mișcare din fotbal, handbal sau tenis va fi urmărită cu atenție de E-MIL, în Pastila de Sport.

”Salutare tuturor pasionaților de sport! Sunt extrem de încântat să vă anunț că voi fi gazda emisiunii 'Pastila de Sport' de pe site-ul Sport.ro, aducându-vă cele mai proaspete și captivante informații din lumea sportului în fiecare zi, de luni până vineri.

Cu ajutorul tehnologiei de inteligență artificială, vom aduce în fața voastră cele mai noi și relevante știri din diversele domenii sportive. Fiți alături de mine și vă promit o experiență informativă inedită și captivantă! Să înceapă aventura în lumea sportului!”, a spus E-MIL, ajutat de Inteligența Artificială.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!