Cupa Romaniei

„Eu nu accept și nu tolerez așa ceva!” Iordănescu, nervos după meciul din Cupă: „Vor plăti cu toții!”

FCSB a câștigat meciul cu CS Hunedoara, în prelungiri, 5-3.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 00:19
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 10:48

Roș-albaștrii și-au asigurat prezența în optimile Cupei României, după un meci neașteptat cu echipa din Liga 3, CS Hunedoara. FCSB a condus cu 2-0 la pauză, iar în minutul 50, jucătorii lui Iordănescu aveau un avantaj de 3 goluri, însă nu au putut ține de rezultat. 

Gazdele au înscris în minutul 58, prin Vlad, iar din acel moment, meciul s-a întors în favoarea echipei din Liga 3, care a mai marcat de două ori, trimițând meciul în prelungiri. 

Musi și Vali Gheorghe au reușit să asigure calificarea roș-albaștrilor cu două goluri în două minute de prelungiri. 

„Vor plăti cu toții!”

La finalul meciului, Edward Iordănescu s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi după golurile încasate și a dezvăluit că fotbaliștii vor fi amendați dur pentru modul în care au cedat pe teren. 

Totodată, tehnicianul a tras un semnal de alarmă în legătură cu posibila prezență la echipă a jucătorilor care nu arată seriozitate. 

„E o calificare și rămâne una, dar lucrurile nu s-au desfășurat așa cum mi-aș fi dorit. Aș împărți jocul în două momente: până în minutul 60, după minutul 60. 

După am ieșit la rampă cu o mentalitate pe care eu nu am mai văzut-o și nici nu o să o accept. Ce s-a întâmplat azi, va costa, echipa va suporta, vor plăti cu toții, eu nu accept așa ceva și nu tolerez. 

În momentul de față, dacă în minutul 60 îți pleacă antrenorul de pe bancă, trebuie să gestionezi situația. 

Vor plăti financiar, vor suporta consecințele. Eu mi-am luat un angajament, eu îmi asum, dar ei trebuie să demonstreze că joacă. Suporterii au făcut deplasarea, asta te obligă. Cine nu poate duce presiunea, atunci înseamnă că nu își găsește locul aici. Sper să fi fost un accident. 

Au fost multe părți bune până în minutul 60. Sunt foarte supărat să mai fac aprecieri pozitive, pentru mine e greu să explic, mereu mi-am asumat, probabil am o echipă nocturnă, nu pot dormi devreme și au zis să prelungim puțin agonia. 

Nu există scuză. Nu mi-aș fi dorit ca Budescu să stea 120 de minute, dar jocul a cerut asta. Echipa nu a arătat maturitate, pentru mine e o provocare să clădesc un colectiv corect, fără scurtcircuite ca cele de azi”, a declarat Iordănescu la finalul meciului. 

Modifică setările cookies