VIDEO EXCLUSIV „Aș fi vrut să-l fi imitat pe Zidane altfel!” Sorin Cârțu îl „trage” de urechi pe Nicușor Bancu

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 11:07
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 12:44

Președintele Universității Craiova nu-și explică gestul lui Bancu din meciul cu Sepsi OSK.

Universitatea Craiova nu a putut întoarce înfrângerea din prima manșă a semifinalei Cupei României, 1-2 cu Sepsi OSK. În fața propriilor fani, elevii lui Reghecampf au fost învinși și în meciul retur, 0-1, după ce Marius Ștefănescu l-a driblat pe Nicușor Bancu și l-a învins pe Mirko Pigliacelli, cu un șut printre picioare. 

Căpitanul oltenilor avea să mai comită o greșeală în minutul 86, când i-a administrat un cap în piept lui Așkovski, iar apoi l-a lovit cu mingea în cap. Eliminat, Bancu și-a lăsat coechipierii în inferioritate numerită cu 4 minute înainte de final.

Reacția fundașului stânga l-a surprins inclusiv pe Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova susține că gestul nu-l catalochează pe Bancu și că, în meciul cu Sepsi OSK, a avut o scăpare. 

„Nu ne așteptam, mai ales din partea lui, mai ales că era un băiat liniștit. Nu prea ai ce să-i reproșezi. Atitudinea lui ne-a surprins pe toți. Aș fi vrut să-l fi imitat pe Zidane cu golul din finala Champions League”, a declarat Sorin Cârțu la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Întrebat de Radu Buzoianu dacă Bancu a luat decizia de a nu mai juca meciul cu CFR Cluj, președintele oltenilor a negat acestă teorie. Sorin Cârțu consideră că frustrarea a fost factorul care a declanșat gestul grosolan al căpitanului Universității Craiova. 

„Nu, a fost un gest de frustrare. La momentul ăla eram conduși, se simțea pericolul de a pierde posibilitatea de a juca finala. Era și faptul că la gol îl depășise Ștefănescu. Nu am discutat cu el. Încerc așa, cât de cât, să înțeleg atitudinea lui. Nici nu a mai așteptat decizia arbitrului. E o frustrare. S-a simțit neputincios în toată situația aia, în calitate de căpitan, că nu a rezolvat, împreună cu echipa, ceea ce ne propusesem”, a precizat Cârțu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!