UNIREA A LASAT AFARA DETINATOAREA CUPEI - RAPIDUL!

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Februarie 2008, 20:26
UNIREA 1-0 RAPID

Urziceniul lui Dan Petrescu a lasat afara detinatoarea Cupei Romaniei de doi ani incoace! Rapidul nu a lasat Dinamo la greau si a fost si ea eliminata de Urziceni din Cupa Romaniei la doar cateva ore dupa ce si campioana Romaniei a fost eliminata rusinos de Dacia Mioveni.

Urziceniul lui Dan Petrescu a mai facut o victima: dupa eliminarea Stelei in optimi, Unirea a lasat afara si Rapidul lui Rednic care ar putea avea mari probleme.

De 14 ani semifinalele Cupei Romaniei nu s-au mai jucat fara nicio echipa din Bucuresti.

Rapidul a suferit din nou intr-un meci in care a facut multe greseli si in care controlul a fost dictat de Unirea. Urziceniul a dovedit ca esecul Rapidului din fata Universitatii Cluj nu a fost deloc intamplator. Unirea a inceput tare si a avut sansa sa deschida scorul chiar din minutul 8 cand Danalache a ramas singur cu Coman dupa o noua gafa de proportii a lui Maftei. Atacantul Unirii a prefera sa simuleze in schimbul unui sut iar Balaj l-a avertizat cu cartonas galben. Unirea merge din ocazie in ocazie. Are un penalty in minutul 34 la hentul in careu al lui Leonard insa Coman apara sutul lui Galamaz si salveaza pe moment Rapidul.In minutul 70 Bogdan Mara aduce bucuria lui Dan Petrescu marcand cu o lovitura frumoasa de cap dupa ce i-a luat fata lui Perja si a eliminat ultima echipa din Bucuresti din Cupa Romaniei.

Unirea Urziceni: G. Arlauskis - E. Nicu, Galamaz, Danut Munteanu, Bordeanu - Brandan - Mara, Burns, Cr. Constantin - Onofras, Danalache

Rapid: Coman - Sapunaru, Maftei, Leonard, I. Stancu - Lazar - Matos, Pancu, Griffiths - Boya, Joao Paulo.

Min 15: Danalache scapa singur dupa o greseala monumentala a lui Maftei. Il dribleaza in careu pe Coman, dar simuleaza un fault si arbitrul ii da galben!

Min 34: Galamaz rateaza un penalti obtinut dupa un hent in careu al lui Leonard. Coman apara si salveaza Rapidul!

Min 77: Bogdan Mara deschide scorul cu o lovitura de cap fara nici o sansa pentru Coman.

Bilanțul exploziei din Beirut a ajuns la 78 de morți și 4.000 de răniți. Ce ar fi provocat deflagrația
BRAT