Un arbitru acuzat ca "e stelist", delegat la derbyul de joi! Radu Petrescu are la activ doua meciuri cu scandal din care dinamovistii au iesit "pe minus"

Steaua Cupa Romaniei Dinamo radu petrescu Cupa Romaniei
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Martie 2016, 19:41
Data actualizarii: Marti 01 Martie 2016, 20:04

Dinamo - Steaua se vede la ProTV, joi, ora 20:30

Cu doua zile ramase pana la primul derby Dinamo - Steaua din 2016, Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat delegarile. La meciul de joi, transmis IN DIRECT de ProTV, de la 20:30, a fost trimis Radu Petrescu, central in varsta de 33 de ani.

Radu Petrescu, nascut in Bucuresti, va arbitra primul sau derby intre cele doua mari rivale.

Singurul Steaua - Dinamo pe care centralul il are in palmares este unul jucat intre echipele secunde ale celor doua cluburi, in septembrie 2010, in Liga a II-a.

Scandal monstru dupa un Petrolul 2-2 Dinamo

Radu Petrescu a mai arbitrat-o pe Dinamo, insa un episod petrecut in 2014 il urmareste. Acesta a fost acuzat dupa un Petrolul 2-2 Dinamo ca nu le-a acordat doua penaltyuri evidente "cainilor", motiv pentru care a fost retinut la acea vreme de la delegari.

Negoita tuna si fulgera la adresa lui Petrescu atunci.

"E inadmisibil! Lise da un penalty care nu a fost, nu ni se dau noua doua penaltyuri clare! Va dati seama ce viciere de rezultat a fost. Am pierdut doua puncte, ce sa mai spun? Vorbele sunt de prisos. Sa faci trei greseli intr-un meci e mult peste puterea de a accepta un asemenea comportament. Nu stiu cine l-a delegat pe acest ar;bitru, cum isi permite la un meci asa important sa faca erori grave si toate intr-o directie. Lazar (n.r Valentin Lazar) a fost tinut in repetate randuri, adversarul mai avea putin si-l arunca in tribune. Stiam cat de slab e ca arbitru, ce decizii proaste ia, sa-l delegi la un astfel de meci e cel putin dubios", spunea Negoita in urma cu aproape doi ani.

"E stelist, ba"

Tot la un meci al lui Dinamo, anul trecut, Radu Petrescu a eliminat trei jucatori, dar si pe Mircea Rednic. S-a intamplat la Dinamo 0-2 CFR Cluj, atunci cand centralul i-a eliminat pe Feussi, Steliano Filip si Cosmin Matei.

Fotbalistii au urlat pe tunel, in prezenta jurnalistilor: "E stelist, ba".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!