Cupa Romaniei

Un arbitru acuzat ca "e stelist", delegat la derbyul de joi! Radu Petrescu are la activ doua meciuri cu scandal din care dinamovistii au iesit "pe minus"

Dinamo - Steaua se vede la ProTV, joi, ora 20:30

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Martie 2016, 19:41
Data actualizarii: Marti 01 Martie 2016, 20:04

Cu doua zile ramase pana la primul derby Dinamo - Steaua din 2016, Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat delegarile. La meciul de joi, transmis IN DIRECT de ProTV, de la 20:30, a fost trimis Radu Petrescu, central in varsta de 33 de ani.

Radu Petrescu, nascut in Bucuresti, va arbitra primul sau derby intre cele doua mari rivale.

Singurul Steaua - Dinamo pe care centralul il are in palmares este unul jucat intre echipele secunde ale celor doua cluburi, in septembrie 2010, in Liga a II-a.

Scandal monstru dupa un Petrolul 2-2 Dinamo

Radu Petrescu a mai arbitrat-o pe Dinamo, insa un episod petrecut in 2014 il urmareste. Acesta a fost acuzat dupa un Petrolul 2-2 Dinamo ca nu le-a acordat doua penaltyuri evidente "cainilor", motiv pentru care a fost retinut la acea vreme de la delegari.

Negoita tuna si fulgera la adresa lui Petrescu atunci.

"E inadmisibil! Lise da un penalty care nu a fost, nu ni se dau noua doua penaltyuri clare! Va dati seama ce viciere de rezultat a fost. Am pierdut doua puncte, ce sa mai spun? Vorbele sunt de prisos. Sa faci trei greseli intr-un meci e mult peste puterea de a accepta un asemenea comportament. Nu stiu cine l-a delegat pe acest ar;bitru, cum isi permite la un meci asa important sa faca erori grave si toate intr-o directie. Lazar (n.r Valentin Lazar) a fost tinut in repetate randuri, adversarul mai avea putin si-l arunca in tribune. Stiam cat de slab e ca arbitru, ce decizii proaste ia, sa-l delegi la un astfel de meci e cel putin dubios", spunea Negoita in urma cu aproape doi ani.

"E stelist, ba"

Tot la un meci al lui Dinamo, anul trecut, Radu Petrescu a eliminat trei jucatori, dar si pe Mircea Rednic. S-a intamplat la Dinamo 0-2 CFR Cluj, atunci cand centralul i-a eliminat pe Feussi, Steliano Filip si Cosmin Matei.

Fotbalistii au urlat pe tunel, in prezenta jurnalistilor: "E stelist, ba".

Modifică setările cookies