Cupa Romaniei

Ultima ironie a lui Andone: "Negoita ma poate critica, dar o putea face si cu Mutu cand a gresit!"

MEDIAS 1-3 DINAMO | Ioan Andone a declarat dupa victoria din Cupa de la Medias.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Decembrie 2016, 22:38
Data actualizarii: Joi 15 Decembrie 2016, 22:46

"Meci bun, ambele echipe au facut un meci mare. A fost un entuziasm la Medias, dar am stiut sa ii blocam. Acum 10 zile au luat 4 zile pe nedrept de la ei. Daca era Tudor la centru, probabil la fel pateam"

"Nu e o problema cu fanii pentru mine aici. Vreau sa fac o remarca dupa conferinta, ca vom face o analiza la final, am zis ca vom trage o linie... dar asa era intrebarea. Adi Mutu nu merita asta, i-am spus-o personal lui ca intrebarea a fost de asa natura... o sa facem analiza, vedem ce jucatori vor pleca, dar asta decidem dupa meciul cu Steaua."

"Am discutat astazi cu Negoita, e patron, poate sa critice, dar sa-l critice si pe Mutu cand e de criticat, cand face si el greseli"

"Daca ramanem toti jucatorii care au jucat mult in acest an, nu am nevoie decat de doi jucatori. Vreau sa raman, sa-mi termin contractul si sa discutam in vara. Vrem Cupa Romaniei, Cupa Romaniei, toate trofeele importante, dar si participarea in Cupele Europene. Nu stiu daca putem luat titlul... se poate, ca se injumatatesc punctele"

"Meciul cu Iasi e mai greu pentru mine, cel cu Steaua e mai usor de pregatit", a spus Andone la Sport.ro

Modifică setările cookies