Sepsi OSK FCSB Cupa Romaniei TEAPA! Maghiarii au facut promo ca dau finala Cupei Romaniei, dar n-au platit NIMANUI drepturile TV! :)) Ce s-a intamplat cu cateva minute inaintea meciului

EXCLUSIV | TEAPA! Maghiarii au facut promo ca dau finala Cupei Romaniei, dar n-au platit NIMANUI drepturile TV! :)) Ce s-a intamplat cu cateva minute inaintea meciului

Postul TV M4 Sport a anuntat ca va transmite FCSB-Sepsi! A facut si promo special pentru meciul care da Cupa in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iulie 2020, 19:59
Data actualizarii: Miercuri 22 Iulie 2020, 20:15

Ce au uitat maghiarii e sa discute cu detinatorul de drepturi TV pentru Cupa Romaniei, adica FRF.

Dupa ce informatia ca meciul va fi transmis de M4 Sport a fost publicata de postul maghiar, www.sport.ro a cerut detalii la Federatie in legatura cu suma platita de la Budapesta in schimbul difuzarii finalei. Asa s-a aflat, de fapt, ca maghiarii nu aveau cumparate de la nimeni drepturile!

M4 avea un deal cu detinatorul pachetelor pentru Liga 1, in baza caruia oferea publicului maghiar meciurile din playout ale lui Sepsi. Au crezut ca si Cupa intra in acelasi deal!

Cu numai cateva minute inainte de inceperea finalei FCSB-Sepsi, M4 si-a anuntat telespectatorii ca finala Cupei Romaniei a fost scoasa din programul de live. In locul ultimului act din Cupa pe post a aparut inregistrarea de la Hermannstadt-Sepsi, meci jucat in weekend si incheiat la egalitate 2-2.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!