Siyabonga Ngezana FC Bihor FCSB Cupa Romaniei

Sud-africanii jubilează după primul gol al lui Ngezana la FCSB: "Memorabil, impresionant!"

Siyabonga Ngezana (26 de ani) a marcat primul său gol la FCSB în victoria cu FC Bihor, din grupele Cupei României, scor 2-0.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 08:42
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 08:42
Fundașul sud-african, titular la Oradea, s-a înălțat excelent în careul advers la un corner executat de Darius Olaru și l-a învins pe portarul gazdelor cu o lovitură de cap imparabilă, chiar sub transversală.

Sud-africanii jubilează după primul gol al lui Ngezana la FCSB

Fanii sud-africani și presa locală urmăresc constant evoluțiile lui Siyabonga Ngzana și au salutat primul gol reușit în România de fostul stoper al lui Kaizer Chiefs.

"Într-o întâlnire palpitantă din grupa C a Cupei României, Siyabonga Ngezana și-a pus amprenta asupra jocului cu un gol memorabil, asigurând astfel victoria celor de la FCSB în meciul cu FC Bihor Oradea. 

A fost primul gol al lui Ngezana după transfer său de la Kaizer Chiefs, în schimbul sumei de 600.000 de euro. El continuă astfel forma impresionantă", a scris The Cover Up.

Ngezana are cinci meciuri jucate la FCSB în acest sezon, suficiente pentru a-l convinge pe Gigi Becali că îl poate vinde pe sud-african în schimbul unei sume uriașe, de peste 7 milioane de euro.

"Ngezana... ăsta e fotbalist, el d-abia cum se formează pentru Europa. Încă nu și-a dat drumul, încă are emoții. Cu mingea la picior poate pleca, dovadă că încearcă. Să prindă curaj, ai să vezi", a spus Gigi Becali, luni.

Clasamentul în grupa C din Cupa României după prima etapă

  • 1. Oțelul Galați - 3p
  • 2. FCSB - 3p
  • 3. FC U Craiova - 1p
  • 4. Dinamo - 1p
  • 5. FC Bihor - 0p
  • 6. SCM Zalău - 0p

Programul lui FCSB în Cupa României

  • Oțelul Galați - FCSB (în jurul datei de 1 noiembrie)
  • FC U Craiova - FCSB (în jurul datei de 6 decembrie)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!