Steaua si-a indeplinit un vis: "Este bine ca am picat cu Dinamo. O sa ne calificam in finala" Care sunt avantajele Stelei:

Autor: Sport.ro
Marti 14 Ianuarie 2014, 15:46

	Steaua si-a indeplinit un vis: "Este bine ca am picat cu Dinamo. O sa ne calificam in finala" Care sunt avantajele Stelei:

►ZI CU Mutu, miercuri 18:00, prezentare Zicu la Petrolul, in direct la Sport.ro!

Stelistii nu se tem de meciul din semifinalele Cupei Romaniei cu Dinamo si sunt siguri ca o sa se califice in finala. Valeriu Argaseala spune ca dinamovisti ar trebui sa recunoasca faptul ca Steaua este echipa mai buna si cu sanse mai mari la titlu.

“A fost o tragere buna. Toate cele 4 echipe sunt foarte bine clasate si intr-o forma foarte buna. Nu exista una mai putin accesibila sau accesibila. Este bine ca am picat cu Dinamo pentru ca este eterna noastra rivala. Eu cred ca rezultatul va fi in favoarea noastra. Cred ca o sa mergem in finala si o sa facem un meci frumos. Dinamo este in crestere si are un joc bun.

Dinamo trebuie sa recunoasca ca Steaua este echipa care are lotul cel mai bun si sansele cele mai mari pentru a castiga din nou campionatul. Cu Dinamo meciurile sunt la fel si in semifinala si in finala. Nu stiu cum o sa fie vremea la meciul din martie. Nu cred ca se pune problema unei schimbari de forma pentru ca echipa o sa ramana aceeasi, din contra, ne-am mai intarit cu Keseru, Tarnovan si Bogatinov”, a spus Valeriu Argaseala la Sport.ro

Semifinalele Cupei Romaniei se vor juca in sistem tur-retur si vor avea loc pe 26 martie si 16 aprilie.

Oficial: CMBSU a decis impunerea de noi restricții în Capitală. Ce nu vei mai avea voie să faci
BRAT

Modifică setările cookies