FC Bihor FCSB Cupa Romaniei

Sold-out la FC Bihor - FCSB: "Biletele au fost epuizate efectiv în primul minut de la punerea lor în vânzare"

FC Bihor, formație din Liga 3, va primi la Oradea vizita vicecampioanei FCSB, miercuri, 27 septembrie, de la ora 21:00, în grupa C din Cupa României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2023, 18:24
Data actualizarii: Joi 21 Septembrie 2023, 18:23

Tragerea la sorți pentru grupele Cupei României au adus-o pe FC Bihor față în față cu FCSB și Dinamo și a generat un interes enorm în rândulor fanilor. Potrivit presei locale, clubul a vândut peste 6.800 de abonamente pentru sezonul în curs - record la nivel național - suporterii asigurându-se astfel că nu vor rata duelurile cu formațiile bucureștene.

Sold-out la FC Bihor - FCSB

Pentru duelurile cu FCSB și Dinamo, FC Bihor a decis să închirieze o nocturnă mobilă pentru ca partidele de pe Stadionul Iuliu Bodola să se poată disputa seara, așa cum solicită televiziunile.

Arena orădeană, cu o capacitate de 11.000 de locuri pe scaune, va fi plină la ora jocului cu FCSB. FC Bihor anunță că tichetele online au fost epuizate "efectiv în primul minut de la punerea în vânzare".

"Dragi suporteri, va informam ca toate biletele pentru meciul din Cupa României, de miercuri, 27 septembrie, cu FCSB, au fost vândute. 

Dacă în online, biletele au fost epuizate efectiv în primul minut de la punerea lor în vânzare, cele care au putut fi achiziționate cu bani cash de la stadion s-au epuizat la aproximativ două ore de la punerea lor în vânzare!

Va mulțumim și va așteptăm în tribuna alături de echipa noastră! HAI BIHORU'!", a anunțat FC Bihor.

Bihorenii au obținut calificarea în grupele Cupei României după ce au trecut de Băile Felix (3-0), Sănătatea Cluj (2-0) și FC Argeș (1-0). Elevii lui Florin Farcaș au fost repartizați în grupa C, alături de FCSB, FC U Craiova, Dinamo, Oțelul Galați și FC Zalău.

Dintre cele cinci echipe prezente în grupe, FC Bihor se va duela cu trei: FCSB (27 septembrie), Dinamo (în jurul datei de 1 noiembrie) și FC Zalău (6 decembrie). Partidele cu marile echipe de tradiție din București se vor disputa pe Stadionul Iuliu Bodola, din Oradea.

Comunicatul lui FC Bihor înaintea meciurilor cu FCSB și Dinamo

Pentru cele două jocuri cu granzii din București, FC Bihor a anunțat deja că a închiriat o nocturnă mobilă, iar clubul din Liga 3 a transmis miercuri o nouă decizie fără precedent luată "din motive tehnice": copiii nu vor avea acces gratuit la jocuri și vor fi obligați să își achiziționeze bilete.

"Dragi suporteri FC Bihor,

Suntem în pragul unui sezon extraordinar, unul care marchează începutul unei frumoase călătorii de reconstrucție și dezvoltare pentru clubul nostru iubit. Cu două meciuri de referință împotriva FCSB și Dinamo în Cupa României, emoția și nerăbdarea se simt în aer. Cu toate acestea, odată cu evenimentele mărețe vin și circumstanțe unice. Dorim să abordăm două puncte critice:

1. Tradiția noastră de lungă durată a fost întotdeauna aceea de a permite tinerilor noștri suporteri acces gratuit. Pentru meciurile cu FCSB și Dinamo, din cauza cererii fără precedent, peste posibilitățile arenei noastre locale, chiar și cei mai tineri suporteri ai noștri vor trebui să cumpere bilete. Deși aceasta este o abatere de la practica noastră obișnuită, veniturile generate de aceste meciuri vor fi esențiale în sprijinirea ambițiilor de creștere ale tinerilor jucători locali și pentru dezvoltarea centrului de copii și juniori. Ca un gest de apreciere, ne asumăm decizia de a păstra accesul gratuit al copiilor la toate meciurile din campionat pe parcursul întregului sezon. 

Din păcate, ne confruntăm şi cu o problemă tehnică, pentru că oricât ne-am dori de mult, nu vom putea lăsa accesul copiilor fără bilet la cele două jocuri, întrucât se estimează că toate biletele vor fi vândute, iar copii dacă ar intra liber ar ocupa locurile celor care şi-au achiziţionat bilet sau abonament.

2. Atmosfera din timpul acestor jocuri, cu începere la o oră târzie, promite să fie electrizantă. Deși întruchipează pasiunea și angajamentul susținătorilor noștri, încurajăm familiile, în special pe cele cu copii mai mici, să fie pregătite pentru un mediu intens, zgomotos şi vibrant. Plăcerea dvs. de a urmări acest sport frumos, dar mai ales siguranța dumneavoastră și a celor tineri sunt prioritățile noastre principale.

În sfârșit, fiecare suporter al FC Bihor va avea șansa de a fi alături și de a sprijini acest club pe tot parcursul sezonului. Acesta nu este doar un alt sezon; este începutul unei ere a renașterii și reconstrucţíei. Ne angajăm mai mult decât oricând să ne asigurăm că fiecare suporter face parte din această „mare familie roș-albastră bihoreană”.

Fiți alături de noi și haideți să facem din acesta un sezon de amintit!

Vă mulțumim pentru sprijinul și înțelegerea dumneavoastră neclintită!", a transmis FC Bihor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!