"Si portarul vrea sa dea gol joi seara!" Antrenorul lui Baia Mare vrea sa scoata Steaua din Cupa! Cati fani vor fi la meci - VIDEO

Baia Mare - Steaua, joi la 20:30 la Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Octombrie 2015, 21:16
Data actualizarii: Marti 27 Octombrie 2015, 21:29

Steaua va juca in optimile Cupei la Baia Mare, cu FCM. In jur de 10.000 de spectatori vor fi prezenti la meci, partida urmand a se desfasura in nocturna, o instalatie adusa special pentru acest meci.

Antrenorul echipei a declarat la Sport.ro ca vrea sa elimine Steaua. "Si portarul vrea sa dea gol", a spus tehnicianul gazdelor:

"Este o bucurie pentru noi sa jucam cu aceasta echipa, si pentru jucatori si pentru fani. Trebuie sa joace fotbal 90 de minute, sa arate ca sunt fotbalisti. E cea mai titrata echipa din Romania dar avem si noi o sansa. Toata lumea are de castigat, Steaua nu a mai fost de 20 de ani la Baia Mare, e mult timp de atunci, a fost bataie pe bilete. Mi-as dori ca Steaua sa foloseasca cea mai buna echipa, cei 9-10.000 de fani sa vada cea mai buna echipa, dar orice jucator va juca ne vor pune probleme, individual sunt mult peste noi, vom incerca sa contracaram printr-o organizare foarte buna.

Speram ca arbitrii sa nu isi intre in rol la acest meci si sa se vada doar jucatorii. La pauza mi-a fost frica de diferenta dintre Liga I si Liga a II-a (n.r. Astra conducea Brasovul cu 3-0), dar la final a fost in regula. Intr-un meci cu Steaua cred ca si portarul vrea sa dea gol. O sa vedem joi daca Steaua are slabiciuni", a declarat Dorin Toma, antrenor FCM Baia Mare, in direct la Sport.ro.

Modifică setările cookies