Scandalul din Cupa vazut prin ochii lui Ion Craciunescu: "Golul nu e valabil, in regulament se spune ca jocul trebuia oprit!"

"Centralul Dragos Istrate este vinovat pentru ce s-a intamplat la Pitesti", spune Ion Craciunescu.

Ion Craciunescu a lansat o ipoteza noua dupa scandalul din Cupa. "Golul nu este valabil, centralul (n.r. Dragos Istrate) este vinovat pentru ca nu citeste regulamentele", spune fostul mare arbitru roman.

"Arbitrul este vinovat 100%, pentru ca nu citeste regulamentele. Jucatorul manifesta lipsa de respect fata de joc. Si pentru asta se acorda cartonas galben si lovitura libera indirecta."

"Daca nici asta nu este lipsa de respect fata de joc, atunci care mai e?"

"La articolul 12, in comentarii, acolo unde detaliaza pentru ce se acorda avertismente, este un capitol despre ce se intampla daca un jucator manifesta lipsa de respect fata de joc."

"Este exact ceea ce face jucatorul respectiv. Golul nu este regulamentar, pentru ca este lipsa de respect. Este litera de regulament, este lipsa de respect fata de joc. "

"Jucatorul trebuia avertizat si jocul reluat cu lovitura libera indirecta.", a spus Ion Craciunescu intr-o interventie telefonica la Ora exacta in sport.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană a îmbunătăţit previziunile privind creşterea economiei României
BRAT
Modifică setările cookies