VIDEO EXCLUSIV Petrolul - FCU Craiova, repriza a treia. "Dimineață număram scaunele rupte" / "La ai noștri a fost vaselină pe scaune!" 

Petrolul Ploiești și FCU Craiova s-au întâlnit în șaisprezecimile Cupei României, victoria revenindu-le oltenilor, scor 1-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 11:32
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 12:17

În timpul partidei au existat mai multe incidente în tribune, fanii echipei FCU Craiova aprinzând mai multe torțe atât în tribune, cât și pe stadion.

Dialog în direct, la Ora Exactă în Sport

"Dimineață număram scaunele rupte, 18 la număr. Costă cam 30 de euro unul. Dacă le schimbăm așa, la fiecare meci, vom ajunge să schimbăm tot stadionul. Probabil că cea mai bună decizie este ca în Anglia, să fie doar gradene, fără scaune. Nu știu ce torțe au adus, pentru că au ars două-trei minute. Mă bucur că nu au luat foc scaunele", a declarat Vivi Răchită, la Ora Exactă în Sport.  

De cealaltă parte, Marcel Pușcaș a acuzat că suporterii formației pe care o reprezintă au avut parte de surprize neplăcute pe stadion: "La ai noștri a fost vaselină pe scaune. Cine voia să se așeze avea o problemă. Cum să intre oltenii și să accepte lucruri de genul acesta?"

Modifică setările cookies