O echipa din Liga 1 poate ajunge in optimile Cupei la masa verde! Motivul incredibil pentru care meciul e in pericol sa nu se dispute:

Autor: Sport.ro
Luni 24 Septembrie 2012, 20:14
O echipa din Liga 1 poate ajunge in optimile Cupei la masa verde! Motivul incredibil pentru care meciul e in pericol sa nu se dispute:

EXCLUSIV VOYO.RO: Dinamo - Sibiu, marti 19:00 | Rapid - Satu Mare, joi 19:00 | Steaua - Tg. Mures, joi 21:30. BATE CUPA in direct la Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI programul

Sportul Studentesc - Otelul Galati din 16-mile Cupei Romaniei e in pericol sa nu mai aiba loc. Sportul nu mai poate juca in Regie din cauza datoriilor acumulate de echipa - planul B al lui Vasile Siman a picat! Seful de la Sportul se intelesese cu George Copos ca Sportul sa joace in Giulesti acest meci insa acest lucru nu se va mai intampla deoarece Rapid va juca si ea pe acest stadion la o zi distanta!

Cei de la Sportul au propus ca meciul sa aiba loc pe sintetic la Buftea insa oficialii fostei campioane au refuzat.

"Din pacate nu mai putem juca meciul de Cupa in Giulesti, astfel ca domnul Siman trebuie sa se reorienteze si sa gaseasca un alt stadion disponibil. Am fost invitati sa jucam pe un teren sintetic, insa n-am putut accepta asa ceva deoarece noi suntem un club profesionist si nu ne permitem sa ne accidentam jucatorii. Mai mult, am incercat sa sarim in sprijinul celor de la Sportul si i-am invitat sa vina sa joace la Galati, insa n-au fost de acord. Acum se cauta solutii" a declarat Narcis Răducan pentru ProSport.

Vasile Siman incearca acum sa mute partida cu Otelul la Stefanesti.

Orban: Școlile se vor închide o zi sau două pentru alegeri, cursurile se vor ține online
BRAT