"Nu va e, ma, RUSINE? Nesimtitilor! Venim dupa voi!" Scene socante imediat dupa meciul Stelei! Jucatorii s-au inchis in autocar:

"Nu va e, ma, RUSINE? Nesimtitilor! Venim dupa voi!" Scene socante imediat dupa meciul Stelei! Jucatorii s-au inchis in autocar:

Craiova 0-1 Steaua | Oltenii au dat in clocot dupa ce campioana i-a scos din Cupa in urma unei lovituri de la 11 metri contestata indelung.
CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO

Steaua a castigat cu 1-0, dupa ce Rusescu a marcat de la 11 metri singurul gol al partidei. Nervii au fost intinsi la maxim: jucatorii au contestat decizia, chiar si dupa e Raul a marcat.

Apoi a fost randul lui Cratu - a facut o criza de nervi pe teren, a vrut sa mearga dupa Tudor, insa din fericire a fost impiedicat. Reactia lui a continuat si la interviuri, unde s-a certat si cu reporterul PROTV, Roxana Ivascu - IMAGINI VIDEO AICI.

CONTEXT

Si fanii au facut scandal mare la Craiova, in tribune, cat si dupa joc, in afara stadionului. A fost prima data dupa 12 ani cand Craiova a jucat cu casa inchisa un meci, astfel ca asteptarile erau imense din partea zecilor de mii de suporteri.

Ei s-au inflamat la deciziile arbitrului Tudor, totul culminand cu faza discutabila la care Steaua a primit 11 metri. Contestat vehement din tribune, Tudor a parut ca pozeaza la final: Cratu voia sa se nepusteasca asupra sa, fiind impiedicat cu greu de staff-ul sau, fanii l-au huiduit si fluierat indelung, totul in timp ce arbitrul de centru intarzia momentul sa mearga la cabina, asa cum se intampla, repede, in mod normal.

Jucatorii Stelei au stat aproximativ 40 de minute la vestiarele de la arena Ion Oblemenco, pentru a astepta sa se calmeze fanii olteni, furiosi pe arbitru si pe campioana. Conducatorii Stelei au chemat intariri din partea jandarmilor, pentru ca jucatorii si staff-ul echipei sa nu fie pusi in pericol.

"Nu va e, ma, rusine? Nesimtitilor! Venim dupa voi!", au strigat fanii, in timp ce jucatorii Stelei au avut nevoie de protectia jandarmilor.

Asa ca fortele de ordine au facut un cordon in jurul autocarului, pentru ca fanii Craiovei au venit nervosi ca sa-si faca dreptate si sa-i ameninte pe oamenii lui Galca pentru ca s-au calificat in semifinale dupa ce, cred ei, ar fi fost ajutati sa faca diferenta chiar de arbitrul Tudor.

AICI VIDEO CU FAZA PENALTY-ULUI ACORDAT DE TUDOR

VIDEO PROTVPLUS.RO

Război în Fâșia Gaza. În România s-a ”întrunit de urgență” un Task Force pentru situația din Israel
BRAT
Modifică setările cookies