Cupa Romaniei

"Nu am facut cel mai bun meci, vrem sa uitam aceasta partida" Ce le-a spus Radoi jucatorilor inainte de loviturile de departajare

Steaua s-a calificat in sferturi dupa 1-1 si 4-1 la penalty-uri.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Octombrie 2015, 23:41
Data actualizarii: Joi 29 Octombrie 2015, 23:43

Antrenorul secund al Stelei a comentat calificarea chinuita de la Baia Mare:

"Nu am marcat atunci cand am avut ocazia, pe un asemenea teren cand nu dai gol e greu sa mai inscrii. Din pacate am luat gol pe greseala noastra si a trebuit sa revenim. Baia Mare s-a autodepasit in aceasta seara, stiam ca va juca pe contraatac, ceea ce le-a si iesit de cateva ori. Din ce am vazut in prelungiri au cam picat fizic, dar asta nu e problema mea, e bine ca ne-am calificat.

Nu ne doream prelungiri pentru ca ne asteapta un meci greu cu CFR, plecam de aici direct la Cluj si ne antrenam pentru partida cu CFR, sper ca la ora meciului sa fim in forma foarte buna. Inainte de penalty-uri le-am spus si eu si Mirel sa stea calmi, concentrati, ca tot ce am facut rau in 120 de minute poate fi intors acum. Trebuie sa uitam acest meci din aceasta seara.

Nu suntem multumiti pentru ca nu castigam, avem probleme la finalizare, in ultimii 25 de metri. Speram ca de la meciul cu CFR sa dam goluri. Sper ca Tade sa dea goluri chiar impotriva echipei sale de unde a venit", a spus Nicolae Dica dupa meci.

Modifică setările cookies