Cupa Romaniei Steaua Universitatea Cluj Cupa Romaniei

Mobilizare TOTALA pentru finala Cupei Romaniei! Mesajele care au aparut din Anglia pana pe aceste strazi din Romania peste noapte

Fanii Universitatii Cluj vor sa faca o atmosfera incendiara pentru finala Cupei Romaniei, duminica, la ProTV, ora 21:00, cu Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Mai 2015, 17:52
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2015, 17:54

3400 de bilete au fost oferite sectorului dedicat Universitatii Cluj la finala Cupei de pe National Arena, iar fanii lui "U" au cumparat deja 2000 dintre ele, potrivit Stiridesport, urmand ca astazi si maine sa le cumpere pe toate si sa ia cu asalt capitala.

 

Chiar şi la statuia lui Robin Hood din Nottingham au apărut misterioasele mesaje care îndeamnă U-iştii să mărsăluiască înspre Bucureşti pentru finală ! Haide U !

Posted by Peluza Sepcile Rosii on Sunday, May 24, 2015

In ultimele saptamani, de la statuia lui Robin Hood din Nottingham, pana pe strazile din Cluj au aparut mesaje in care suporterii sunt anuntati "31 mai, cu totii la Bucuresti", fiind chemati sa vina sa sustina Universitatea in finala cu Steaua, la 50 de ani de la singura Cupa a Romaniei castigata in istorie.

 

Peste 30.000 de bilete s-au vandut pana acum pentru finala Cupei Romaniei de pe National Arena. Cumpara aici bilete la finala Cupei Romaniei

 
Modifică setările cookies