CS Hunedoara - FCSB Cupa Romaniei Cupa Romaniei

MM Stoica, îngrijorat de starea terenului înaintea meciului cu CS Hunedoara: "Să dea Dumnezeu să nu fie așa!" 

CS Hunedoara joacă cu FCSB în șaisprezecimile Cupei României. Urmărim și comentăm împreună meciul pe www.sport.ro și Facebook.com/Sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 13:21
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 13:44

Oficialii din Hunedoara și-au dorit ca partida să se poată desfășura în oraș, motiv pentru care au făcut tot ceea ce a fost posibil pentru a pune în funcțiune o noctură la stadion și au achiziționat una mobilă care va fi folosită la meciul cu FCSB, din Cupa României.

Înaintea meciului, Mihai Stoica s-a declarat îngrijorat de felul în care arată gazonul: ”Noi o să mergem la Hunedoara și o să jucăm la Hunedoara. Bine, nu știu ce va fi acolo. Pentru că iar, nocturnă mobilă, teren… Înțeleg că stadionul se prezintă deplorabil. Să dea Dumnezeu să nu fie așa!”, a spus Mihai Stoica pentru digisport.ro.

Stadionul nu va fi plin
 

Conducerea clubului CS Hunedoara și-a informat fanii, cu ajutorul unui comunicat oficial, că nu se vor mai vinde bilete pentru partidă cu roș-albaștrii. Astfel, din cauza numărului ridicat al infectărilor cu COVID-19, la meciul contra echipei pregătite de Edi Iordănescu vor participa doar 6.000 de persoane, jumătate din capacitatea stadionului, după cum informează departamentul de comunicare al hunedorenilor. 

Decizia este cauzată de creşterea incidenţei cazurilor de Covid-19 la nivelul municipiului Hunedoara, indicator situat, luni, 20 septembrie, la 2,26 la 1.000 de locuitori.

Modifică setările cookies