Mihai Stoica Cupa Romaniei FCSB Cupa Romaniei

Mihai Stoica, încântat de noul format al Cupei României: „Nu știu dacă ne dorim să jucăm cu CFR!”

Managerul general al FCSB-ului și-a exprimat părerea despre noul format al Cupei României și a specificat care este singura hibă organizatorică.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 21:36
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 21:37

Din sezonul 2022-2023, Cupa României va avea un alt format. Federația România de Fotbal a schimbat sistemul clasic, iar echipele vor trebui să se dueleze pentru a se califica în grupele competiției. 

Noul format al Cupei României, pe placul lui Mihai Stoica 

Noul format și atras automat contestatari, dar lui Mihai Stoica (57 ani) nu-i displace noua organizare. Managerul general al FCSB-ului a specificat că nu și-ar dori neapărat să o întâlnească pe CFR Cluj în Cupa României și că așteaptă cu interes echipele cu care roș-albaștrii vor juca în grupele competiției.

„Chiar e atractivă formula. Avem Ocna Mureș și Alexandria din Liga 3. Grupele sunt interesante. Doar în situația în care vom avea șansa - nu știu dacă ne dorim sau nu să jucăm cu CFR - vom juca cu CFR pe teren propriu. Echipele care sunt din aceeași urnă joacă între ele. 

Echipele care au făcut un efort să vină în faza asta pot juca acasă cu una dintre primele opt echipe ale țării și încă un meci cu una dintre următoarele opt.

Singura problemă e că atunci când joacă Ocna Mureș acasă, ei trebuie să meargă în altă localitate dacă meciul va fi televizat. Dacă jucăm noi la Ocna Mureș, clar că meciul va fi seara”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

VIDEO Mihai Stoica, despre jucătorul pe care FCSB a vrut să îl transfere 

Modifică setările cookies