Marius Avram Rapid Steaua Cupa Romaniei

Marius Avram NU va mai arbitra Rapid - Steaua in Cupa! Vezi aici de ce!

Joi, Rapid - Steaua ora 20.45 LIVE VIDEO pe ProTV si www.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2010, 14:29
Data actualizarii: Luni 08 Noiembrie 2010, 14:32

Presedintele CCA, Vasile Avram, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca arbitrul Marius Avram trebuia sa arbitreze partida Rapid - Steaua, contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei, insa din cauza prestatiei de la meciul FC Timisoara - FC Vaslui acesta va fi schimbat.

"Jocul dintre FC Timisoara si FC Vaslui a fost unul cu grad ridicat de dificultate si de risc. A fost o greseala de arbitraj, trebuia sa acorde penalti in minutul sapte pentru FC Timisoara. A fost o greseala omeneasca, pe seama unui joc rapid. «Team-work»-ul nu a functionat in aceasta partida. Arbitrul asistent Sovre trebuia sa ii semnalizeze infractiunea lui Avram. A fost un atac neglijent al portarului, dar asistentul i-a spus ca nu a fost nimic. Marius Avram era delegat la Rapid-Steaua, dar pentru ca nu a gestionat bine acel joc nu va mai fi delegat. I-am luat acel joc si il voi da altui arbitru. Am o mare problema, pentru ca nu stiu cui sa ii dau meciul", a spus Avram.

In minutul sapte al partidei FC Timisoara - FC Vaslui, scor 2-1, contand pentru etapa a XIV-a a Ligii I, atacantul Mircea Axente a scapat pe contraatac spre poarta vasluienilor, portarul Kuciak l-a faultat pe jucatorul timisorenilor, insa Marius Avram a lasat jocul sa continue.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies