Margaritescu: "Mi s-au inecat corabiile si am vrut sa ma las de fotbal!"

Autor: Sport.ro
Joi 28 Februarie 2008, 09:39
"CE AM FACUT EU ESTE CEVA GRAV, DAR REGRETELE SUNT TARDIVE!"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Considerat principalul vinovat pentru eliminarea dinamovistilor din Cupa, in fata Daciei Mioveni, Andrei Margaritescu isi recunoaste greseala si spune ca accepta orice fel de sanctiune din partea clubului.

"Nu trebuia sa fac acel gest. Mi-am dat seama ca vom pierde cand am vazut cartonasul rosu. De fiecare data cand am fost eliminat, echipa mea a pierdut. Ce am facut eu este foarte grav. Consider ca este cea mai mare eroare pe care o poate face un fotbalist. Ce am facut eu nu se face. Acum regretele mele sunt tardive si nu am ce sa mai fac. Este adevarat ca am fost provocat, dar asta nu ma apara cu nimic. Accept orice. Amenda, banca de rezerve. Orice!", a spus Margaritescu

"Nu imi sta in fire sa imi cer scuze, pentru ca nu rezolv nimic. Scuzele nu pot sa le cer decat pe teren. Mi-am dat seama ca mi s-au inecat corabiile si m-am gandit chiar sa ma las de fotbal!", a completat Margaritescu pentru Prosport.

Vezi ce a spus Margaritescu dupa dezastrul din Cupa, pe www.prosport.ro


BREXIT-ul va fi amânat. UE a oferit Marii Britanii două variante, Theresa May a acceptat
BRAT