Cupa Romaniei

Imaginea HAOSULUI la Steaua! Anomalia incredibila din meciul cu Baia Mare. Ce decizie a luat Radoi

Calificarea in sferturile Cupei Romaniei a aratat o echipa extrem de confuza a Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 18:57
Data actualizarii: Vineri 30 Octombrie 2015, 18:57

Meciul Stelei de la Baia Mare in fata liderului din Seria a II-a a Ligii secunde a ridicat mai multe probleme decat sa rezolve o calificare in Cupa Romaniei.

Desi se afla dupa un meci greu cu Pandurii si inaintea unei partide care se anunta la fel de dificila, cu CFR, Radoi a apelat la multi dintre jucatorii sai de baza.

Varela, Tahar, Popa, Papp, Rapa Chipciu, Stanciu si Filip au jucat la Baia Mare, pentru ca in rest sa fie folositi si Cojocaru, Muniru si Tade, fotbalisti considerati titulari la inceputul sezonului.

Practic, singurele "rezerve" care au jucat cu Baia Mare au fost Carp si Tarnovan, cel din urma reprezentand o anomalie greu de inteles la Steaua.

Finalul meciului cu Baia Mare l-a obligat pe Radoi sa-l introduca pe Mihalcea pe teren, acesta fiind unica solutie ofensiva a antrenorului Stelei.

Daca stelistii se plang ca nu au solutii in atac, singurul atacant pe care Radoi il mai avea pentru acest meci, Tarnovan, a fost folosit ca fundas stanga. Iar pe banca se aflau Tosca si Guilherme, doi jucatori de aceeasi pozitie, plus Filip, un alt obisnuit al postului.

Tarnovan a fost lasat tot meciul in acea pozitie, fiind o improvizatie a lui Radoi de cand a venit la echipa.

Modifică setările cookies