Hagi a REFUZAT ofertele de la Trabzon si Rubin Kazan: "I-am anuntat pe jucatori ca raman" Cum comenteaza a doua infrangere cu Steaua

Viitorul 0-1 Steaua / Gica Hagi nu e suparat pe elevii sai dupa infrangerea cu Steaua. "Mai avem de crescut", spune Regele. 

Hagi nu pleaca de la Viitorul in aceasta iarna. I-a anuntat deja pe elevii sai ca va ramane sa se lupte impreuna la titlu in acest sezon.

"Important e ca au fost doua meciuri frumoase, la inaltime, cu fotbal bun. Se puteau marca mai multe goluri, a fost intensitate si lupta, ocazii multe, dar am intalnit fundasi puternici si un portar in forma mare.

Am impins jocul, am cautat ocazii, o sa vina usor usor si lucrurile bune. Probabil mai avem nevoie de capatat acea mentalitate de invingator. Au fost meciuri cand am condus si am luat gol. Mergem in continuare, nu putem sa castigam tot dintr-odata.

Trebuie sa lucram mai bine si sa crestem mai mult.

Eu n-am vrut sa ma despart de jucatorii mei, nu o s-o fac, le-am comunicat lucrul asta si raman sa facem treaba inceputa.

O sa fie alt campionat dupa pauza de iarna. Vor fi schimbari multe, nu putem sa stim ce ne aduce noul an. E perioada de transferuri, se pot intampla multe la orice club", a declarat Gica Hagi la Sport.ro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies