Florin Maxim, declarație războinică după calificarea în finala Cupei României: ”Nu se joacă, se câștigă!”

Florin Maxim Corvinul Hunedoara Cupa Romaniei Cupa Romaniei Florin Maxim (Corvinul Hunedoara) / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 22:46
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 22:46

Corvinul Hunedoara a obținut accederea în finala Cupei României după ce a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-1.

Corviniștii vor întâlni în finală câștigătoarea din Oțelul - ”U” Cluj. Formația dirijată de Dorinel Munteanu va primi vizita ardelenilor joi, 18 aprilie, de la ora 20:30, pe arena din Galați.

Florin Maxim, declarație războinică după calificarea în finala Cupei României: ”Nu se joacă, se câștigă!”

Florin Maxim, antrenorul care a făcut minuni cu hunedorenii în actuala campanie a competiției, a vorbit după ce a reușit să o califice pe Corvinul în prima finală din istorie și a ținut să evidențieze că vrea să se impună în faza următoare și să aducă trofeul la Hunedoara.

”Am muncit pentru a atinge acest obiectiv. Pentru unii poate a fost nerealist. Nu a fost simplu. Băieții au depus un efort fantastic. A fost un consum mare mental. Băieții își dădeau seama în ce moment se află. Și-au atins obiectivele prin muncă.

Noi suntem o echipă care a promovat din Liga 3 în Liga 2. Ei sunt jucători legitimați la FC Voluntari. Să dea Dumnezeu să marcăm și în finală. În fotbal se poate întâmpla orice. Nu s-a mai ținut cont la noi de fundaș lateral.

Ne-am meritat locul în finală. Mai avem o lună. E important pentru mine și pentru jucători. Mai avem de jucat într-o finală. Finalele nu se joacă, se câștigă!”, a spus Florin Maxim.

Corvinul, în Liga 2

Corvinul Hunedoara se clasează pe locul trei în play-off-ul eșalonului secund cu 42 de puncte. În partea a doua a campionatului, echipa lui Florin Maxim a înregistrat o victorie, două remize și un eșec.

  • Pentru hunedoreni urmează meciul cu CS Mioveni de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 12:30, în etapa cu numărul cinci din liga secundă
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!