Universitatea Cluj Steaua Cupa Romaniei

EXCLUSIV! Premiera in Romania pentru meciul cu Steaua din Cupa Romaniei! Masura luata de U. Cluj ca sa isi mareasca incasarile

Universitatea Cluj - Steaua este in direct la ProTV, joi, 20:30, in Cupa Romaniei | Braila - Dinamo va fi live la Sport.ro, joi, la 16:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Septembrie 2015, 17:47
Data actualizarii: Luni 21 Septembrie 2015, 17:52

In luna mai a acestui an meciul dintre Universitatea Cluj si Steaua reprezenta finala Cupei Romaniei in care Steaua reusea sa castige al treilea trofeu al sezonului, stabilind un record in Romania.

Intre timp, Universitatea Cluj a retrogradat si a luat-o de la zero. Clujul a apelat la trecutul sau, si-a construit o noua echipa in care in prezent se regasesc 16 studenti, la fel ca acum 102 ani, la infiintarea clubului, si incearca sa speculeze momentul bun al meciului cu Steaua de pe Cluj Arena.

Universitatea Cluj a decis sa vanda publicitate pe tricouri exclusiv pentru meciul cu Steaua din Cupa Romaniei, sperand ca astfel va reusi sa aduca venituri suplimentare la club.

Toti banii din Cupa Romaniei sunt centralizati de catre Federatia Romana de Fotbal, astfel pentru U. Cluj aceasta este una dintre putinele opotunitati de a incasa o suma suplimentara.

Universitatea Cluj reuseste sa stabileasca o premiera in Romania prin aceasta masura luata inaintea partidei cu Steaua din Cupa Romaniei.

Universitatea Cluj - Steaua este in direct la ProTV, joi, de la 20:30. Tot joi, in Cupa Romaniei, joaca si Braila - Dinamo, in direct la Sport.ro de la ora 16:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies