EXCLUSIV | Foresta joaca meciul cu Steaua in nocturna! Primul meci din istoria orasului disputat seara, in direct la ProTV! 

EXCLUSIV | Foresta joaca meciul cu Steaua in nocturna! Primul meci din istoria orasului disputat seara, in direct la ProTV! 

Consiliul local din Suceava a aprobat instalarea unei nocturne mobile pentru meciul dintre Foresta si Steaua din Cupa Romaniei, joi, 27 octombrie,  de la 21:30, in direct la ProTV! 

Foresta a fost resuscitata de Dorin Goian, care acum se dueleaza cu fosta sa echipa in Cupa Romaniei. Consiliul Local din Suceava a aprobat azi suma de 50.000 de euro pentru inchirierea unei nocturne mobile din Olanda pentru ca partida sa se dispute in prime time. E primul meci din istoria orasului care se va disputa in nocturna!

Anul trecut, Steaua a jucat cu Baia Mare in Cupa Romaniei, iar gazdele au procedat la final. Dupa cateva luni, primarul a ajuns la DNA pentru ca a sponsorizat ilegal echipa cu suma pentru instalarea nocturnei.

Steaua a inaugurat in trecut si nocturna lui Dinamo, cand a stricat sarbatoarea marii rivale impunandu-se cu 4-2 in Stefan cel Mare.

Meciul dintre Foresta si Steaua e joi, 27 octombrie, de la 21:30, in direct la ProTV! 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies