"Daca pozele ar vorbi, amintirile ar fi vii..." :) Faza serii la Giurgiu: jucatorii Astrei au mers sa salute peluza desenata!

► Dinamo 1-1 (3-6) Steaua. Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei retur!

Orasul Giurgiu a trait o seara istorica, dupa ce Astra a invins-o pe Petrolul, scor 2-1, si s-a calificat in finala Cupei Romaniei.

Bucuria golului victoriei, inscris de Paul Papp, a fost de nedescris. Toti oamenii de pe banca au navalit in teren, Florin Marin s-a tavalit pe gazon ca la 20 de ani, iar Dinu Gheorghe l-a lasat pe Mutu mut de uimire la marginea terenului.

Au fost circa 5000 de suporteri giurgiuveni in tribune, care n-au reusit sa domine fundalul sonor in fata celor cateva sute de ultrasi veniti de la Ploiesti. Totusi, finalul de meci a surprins un "Astra, Astra" frenetic, strigat din toti plamanii de fanii de la tribuna a II-a.

Dupa terminarea partidei, jucatorii Astrei s-au tinut de glume. Dupa ce au facut un tur al stadionului pentru a saluta suporterii, fotbalistii lui Florin Marin s-au oprit in fata peluzei desenate, pentru a multumi pozei din spatele portii unde s-a marcat golul victoriei :)

Astra isi afla adversara din finala Cupei in aceasta seara. Returul semifinalei Dinamo - Steaua este in direct la ProTV, de la ora 20.30.

Citeste si:Astrapetrolul
VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul lui Biden de relansare economică a fost adoptat de Camera Reprezentanţilor
BRAT

Modifică setările cookies