Marti 17 Aprilie 2018, 20:39

Craiova - Botosani, joi, PROX | Oltenii vor sa cucereasca trofeul pe noul Oblemenco: "Trebuie sa dam totul!

Oltenii vor sa joace finala Cupei, acasa, la Craiova. Trebuie sa treaca de Botosani. Craiova - Botosani va fi la Pro X, joi, de la 20.30.
 

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Craiova n-a gazduit niciodata finala Cupei. Oltenii vor sa se bata pentru trofeu pe noul lor stadion. Craiova a castigat ultima Cupa la Bucuresti, acum 25 de ani.
 

"Pentru noi ar fi enorm de frumos sa se joace pe Oblemenco, in fata acestor suporteri minunati. Trebuie sa dam totul in finala sa aducem un trofeu la Craiova", spune Mitrita.

Botosani vrea sa le strice planurile oltenilor. Batalia pentru finala, Craiova - Botosani va fi la Pro X, joi, la 20.30.

Pe stadion vin si handbalistele Craiovei, care tocmai s-au calificat in prima lor finala europeana.3 comentarii
  • 19 2018
    CosminPas Escorocul demolam stadionul clar :))) 5-1...
  • 18 2018
    escorocul eu cred ca o sa demolati stadionu eu cred ca botosani merita finala a batut cfr si campiona si iasi echipe de play off pe cn a batut craiova ? hai botosaniu or cum ea batut la ei acasa botosani pe craiova in campionat ii face roman de comnda miron piticu gol cu capu...
  • 18 2018
    ego Totul,ca in meciul cu fcsb. Mult "succes"......
BRAT