Ce nu s-a vazut aseara la TV! Gest minunat facut de Adi Popa la gardul peluzei, suporterii au fost in delir cand au vazut ce face

Autor: Sport.ro
Vineri 03 Aprilie 2015, 11:07

Seara care a adus calificarea Stelei in finala Cupei Romaniei Timisoreana a fost momentul de impacare dintre jucatori si suporteri

Jucatorii Stelei au facut orice ca sa-i multumeasca pe cei 15 mii de suporteri veniti in tribunele de pe National Arena.

Adi Popa, omul care a inscris primul gol in poarta Petrolului, i-a rasfatat pe fani la finalul partidei cu o sesiune de selfie-uri. Mijlocasul Stelei s-a dus la gardul peluzei si a avut rabdare sa isi faca poze cu fiecare doritor.

Fanii au apreciat gestul lui Popa si au aplaudat minute in sir prestatia favoritilor dupa victoria care a adus calificarea in finala Cupei Romaniei Timisoreana.

"Ne bucuram ca am facut un meci bun, ca au fost atatia spectatori. Am vazut si multi suporteri din galerii in tribune. Cred ca i-am multumit, am facut spectacol, am dat goluri... Am dominat adversarul, am facut un meci foarte bun. Suntem foarte fericiti. Speram ca de data asta sa castigam finala, sa nu fie ca anul trecut.", a declarat Adi Popa.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Deputații au votat majorarea alocațiilor copiilor în raport cu rata inflației, și nu cu 20 %
BRAT
Modifică setările cookies