Cat a costat spectacolul de pe National Arena? 27 de persoane au fost amendate dupa spectacolul pirotehnic de la Steaua 3-0 U Cluj

Steaua s-a impus cu 3-0 in finala Cupei Romaniei.

Jandarmeria Romania a avut de lucru duminica seara, la finala Cupei Romaniei. Galeria lui U Cluj a facut un adevarat spectacol pirotehnic insa urmarile au fost pe masura.

Nu mai putin de 27 de persoane au fost amendate pentru detinerea si folosirea materialelor pirotehnice, alte 6 persoane fiind incadrate la alte paragrafe.

Vezi mai jos comunicatul dat de Jandarmerie:

 

Cu ocazia finalei Cupei Romaniei la fotbal dintre echipele F.C. UNIVERSITATEA Cluj – F.C. STEAUA Bucureşti, disputată în data de 31 mai a.c., pe Arena Naţională, în urma faptelor de natură infracţională şi contravenţională  produse înainte şi pe timpul desfăşurării partidei, jandarmii bucureşteni au  luat următoarele măsuri:
•    au fost întocmite acte de sesizare pentru 33 de persoane, din care:
-    27 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire de materiale pirotehnice fără drept, conform prevederilor art. 37 din Legea nr. 126/ 1995;
-    5 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de droguri de mare risc, conform prevederilor art. 4 din Legea nr. 143/ 2000;
-    1 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port de obiecte interzise, conform prevederilor art. 372 Cod Penal;
•    au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 8.250 lei, pentru încercarea de pătrundere în arena sportivă cu nerespectarea normelor de acces, pentru nerespectarea de către agenţii de ordine ai firmei de securitate a obligaţiilor, pentru introducerea în arena sportivă a unor mesaje cu conţinut obscen şi pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare.
       
De asemenea, în jurul orei 16.00, în urma unei acţiuni punctuale organizată de Jandarmeria Capitalei în zona unui mall din Bucureşti, un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost surprins în timp ce încerca să comercializeze peste 700 de materiale pirotehnice (petarde, torţe, fumigene) unor persoane, materiale ce urmau a fi folosite la finala Cupei României.
Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentelor sportive Jandarmeria recomandă tuturor suporterilor să respecte prevederile legale şi atrage atenţia că nu va tolera niciun fel de acţiuni sau comportamente care să pericliteze siguranţa spectatorilor.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO

CMBSU a prelungit măsurile pentru Capitală. În vinerea de Florii magazinele vor fi deschise până la ora 20.00
BRAT
Modifică setările cookies