Cartu: "Daca as fi Gigi Becali si nu ajungem in finala Cupei? Dau afara TOTI JUCATORII!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Martie 2011, 22:13

	Cartu: "Daca as fi Gigi Becali si nu ajungem in finala Cupei? Dau afara TOTI JUCATORII!"

Steaua se bate cu FC Brasov pentru un loc in Finala Cupei Romaniei, LIVE la PROTV, www.sport.ro si m.sport.ro

Sorin Cartu anunta ca Finala Cupei Romaniei este cel mai important obiectiv al sezonului. Si locul 2 este de atins, mai spune antrenorul din Ghencea.

El a dat semnalul de alarma in vestiar si a declarat ca in locul lui Gigi Becali ar da afara toti jucatorii daca nu vor reusi sa treaca de Brasov in dubla mansa din semifinalele Cupei:

"Steaua trebuie sa joace finala Cupei, este ceva obligatoriu. Nu e nicio scuza sa nu trecem de Brasov.

"Eu, daca as fi Gigi Becali, si jucatorii nu ar trece de Brasov, i-as da afara pe toti! Cum sa nu poti sa ajungi in finala Cupei dupa o dubla cu FC Brasov in semifinale.

"Eu vad locul 2 in campionat si finala Cupei. Acolo conteaza si cu cine joci. Asta e un hop obligatoriu de trecut, nu ai nicio scuza, nu vad cu ce scuza ar putea veni un jucator al Stelei. Daca nu treci de Brasov in dubla mansa, nu esti de Steaua ca jucator.", a spus Sorin Cartu la gsptv.

Cartu a comentat si situatia lui Szekely la Steaua:

"Eu i-am facut referat, atat. Eu ca antrenor nu pot sa dau niciun jucator afara, pentru ca nu sunt jucatorii mei, ci ai clubului. Un antrenor nu poate da niciun jucator afara. Eu pot sa nu te antrenez, daca tu ma discreditezi in fata vestiarului.", a mai spus antrenorul Stelei.

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT