Botosani - Craiova, miercuri 17.00 la Pro X / Gazdele spera intr-o calificare MIRACULOASA in finala Cupei: "Avem dreptul sa speram la asa ceva!"
Marti 08 Mai 2018, 12:05

Botosani - Craiova, miercuri 17.00 la Pro X / Gazdele spera intr-o calificare MIRACULOASA in finala Cupei: "Avem dreptul sa speram la asa ceva!"

Returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Botosani si CS U Craiova va fi urmat de un SPECIAL la Pro X.

Costel Enache spera la o "minune" in meciul de miercuri din semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, contra CS Universitatea Craiova, in incercarea de a intoarce rezultatul de 1-5 din tur.

El a declarat, intr-o conferinta de presa, ca viseaza la "o conjunctura incredibil de favorabila pentru a crea o performanta inedita".

"Nu stiu cat de mari sunt sansele noastre. Pare aproape imposibil duelul de maine, dar, atata timp cat s-au mai intamplat minuni in lumea fotbalului, avem si noi dreptul sa speram la asa ceva. Sigur, avem nevoie de o conjunctura incredibil de favorabila pentru a depasi si pentru a ne crea o performanta inedita. Sa speram ca lucrurile vor fi asa cum ne dorim", a afirmat Enache.

in acelasi timp, tehnicianul botosanean sustine ca "Craiova nu este o echipa pe care sa o bati asa simplu si cu o diferenta foarte mare".

"Craiova este intr-un moment bun. Este o echipa foarte puternica, o echipa care e foarte echilibrata cu o parte ofensiva foarte buna si care - ati vazut in ultimul timp - primeste foarte greu goluri", a adaugat Costel Enache.

AgrepresVIDEO PROTVPLUS.RO

Gripa a făcut 19 morți. Numărul îmbolnăvirilor, peste așteptările autorităților