Cupa Romaniei

Becali i-a trimis pe fanii Stelei in Giulesti! "Probabil ca din 400, 200 erau baieti cuminti. De unde sa stie Jandarmeria in cine sa dea?"

Patronul din Ghencea spune ca suporterii care fac scandal pe stadioane trebuiesc interzisi si nu batuti!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Noiembrie 2010, 07:21
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2010, 07:34

Dupa ce initial fanii Stelei au hotarat sa nu vina nici la meciul de Cupa, cum au facut la partida din campionat, cu cateva ore inaintea duelului dintre Rapid si Steaua suporterii din Ghencea si-au anuntat insa prezenta in Giulesti. Si asta pentru ca, se pare, acesta a fost ordinul patronului Gigi Becali. Pentru ca Steaua sa nu se faca de ras, prin faptul ca nu are suportul fanilor, Becali l-a sunat pe liderul galeriei din Ghencea, Gheorghe Mustata, si-a spus acestuia sa mobilizeze fanii si sa mearga neaparat la meciul din Giulesti, scrie ProSport.

"Fanii nu s-au dus la indemnul meu in Giulesti. Nu comentez evenimentele din Giulesti. Daca as comenta, mi-as lua injuraturi pe Ghencea. Am liniste in Ghencea, ce-mi trebuie mie sa comentez? Nu am nimic de impartit cu ei. Nu sunt de acord cu bastoanele. Sa intre gardienii frumos si sa-i dea afara, iar apoi sa continue spectacolul. Cand spuneam ca trebuie sa ii evacuam si sa ii interzicem spuneati ca sunt nebun! Asa le trebuie! Interzisi de pe stadion!! Am 42 de fani ai Stelei interzisi pe Ghencea care inca mai intra, nu am ce sa le fac" a spus Becali, care crede ca nu toti stelistii veniti in Giulesti au fost huligani. "Probabil ca din 400, 200 erau baieti cuminti. I-au trimis parintii lor la meci, asa ca de unde sa stie Jandarmeria in cine sa dea?", a mai spus patronul Stelei dupa incidentele de la Rapid-Steaua.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies